reparaties

 

 

 

 

Officiel Certified Omega Service Center

Officiel Certified RADO Service Center

Officiel Certified Hamilton Service Center

Officiel Certified Certina Service Center

Officiel Certified Tissot Service Center

Reparatie van o.a.:

Alle Omega modellen zoals Omega Constellation - Omega de Ville - Omega Seamaster - Omega Speedmaster - Omega Co-Axial etc.

Alle Rado modellen zoals Coupole - Diastar - Jubilé - Ceramica - Integral - Sintra - D-Star - True Thinline - Centrix  - Esenza - V10K - r5.5

Verder o.a. Tag Heuer - Maurice Lacroix waar ik ook bij deze merken kan inloggen en bestellen

Ik repareer géén Rolex, Breitling of Cartier horloges. Advies is naar een dealer adres te gaan voor deze merken.

Wanneer u een horloge door mij wilt laten repareren dan kan dat door het langs te brengen of door het op te sturen.

Opsturen kan het makkelijkst met PostNL aangetekend of andere vervoerders al dan niet extra verzekerd. Verzekerd versturen met PostNL heeft alleen zin als u verstuurt met een sealbag te verkrijgen bij Post NL.

De originele doos en garantiekaartjes aub niet meesturen!.

Beste in doosje goed dichtgeplakt en nogmaals ingepakt met pakpapier.

Sturen naar Frans de Groot. Geen bedrijfsnaam er bij zetten wat gerelateerd kan worden met de inhoud.

Horloge zo in een kussenenvelope stoppen is sterk af te raden.

Uw pakje op laten halen door Mikropakket kan ook. Neemt u dan even contact op.

Als u een horloge voor reparatie aanbiedt wordt eerst een prijsopgave gemaakt.

De prijs die wordt opgegeven is een +/- prijs met een maximale overschrijding van 10% tenzij een vaste prijs wordt opgegeven. Bij onvoorziene meerkosten volgt eerst overleg en is de eerst prijsopgave niet meer bindend. Dit komt echter hoogst zelden voor.

Mocht u niet akkoord gaan met de prijsopgave betaalt u een klein bedrag voor onderzoekkosten plus de portokosten voor eventueel het retour sturen. De onderzoekskosten zijn minimaal 10 euro tot, alleen indien nodig, maximaal 10% van het reparatiebedrag. Het totaalbedrag op de factuur dient vooruit te worden voldaan waarna het horloge wordt teruggestuurd. Er kan ook afstand worden gedaan zonder verdere kosten. U kunt dit aangeven als u niet akkoord gaat. Een horloge onderzoeken en een prijsopgave maken is een opdracht en kost tijd.

Gaat u akkoord dan stuur ik u per email de factuur zodra de reparatie klaar is waarna u het factuurbedrag over kunt maken. Zodra de bijschrijving zichtbaar is wordt uw horloge zo spoedig mogelijk met Mikropakket aangetekend verzekerd verzonden. Er kan vooraf een deelbetaling worden gevraagd maar in ieder geval uiterlijk volledige betaling bij afhalen of beter nog ruim voor het afhalen overgemaakt.

Levertijd is normaal 1- 3 weken maar afhankelijk van levering van onderdelen en drukte van reparatieaanbod kan een reparatie langer duren. Bijzondere reparaties kunnen langer duren !

Op de reparaties geef ik een jaar garantie. (portokosten vallen hier niet onder)

Op een volledige service beurt oftwel een Full Service van een Omega en Rado geef ik twee jaar garantie. (portokosten vallen hier niet onder)

Niet onder garantie vallen: storingen van buitenaf, waterdichtheid, roest, glas, kroon, en stukgaan van onderdelen.

Voor reparaties afgehaald of verzonden later dan 1 jaar na het bericht dat de reparatie klaar is wordt niet ingestaan. Bij niet afgehaalde reparaties gelden de wettelijke bepalingen. Betaling is ten alle tijden verschuldigd vanaf de datum van de factuur. Na 30 dagen is wettelijke rente verschuldigd.

Wilt u uw horloge aanbieden ter reparatie?

Download dan het reparatie-formulier, vul deze in en stuur of breng deze mee. U krijgt dan van mij een vrijblijvende prijsopgave.

 

form

 

Uw horloge is bij mij in vakkundige handen.

Uurwerkatelier de Groot is een

RADO Certified Service Center

 Uurwerkatelier de Groot is een

Omega Certified Service Center

 

Ook voor andere merken prefereer ik natuurlijk originele onderdelen.

Helaas zijn er merken die alle gediplomeerde gevestigde uurwerkherstellers niet ondersteunen door simpelweg geen onderdelen te leveren. Ik zal u uiteraard informeren wanneer dit beperkingen oplevert...